Specialist Engeland en Ierland 100 jaar, 1912 - 2012

Wie zijn wij?


Maak kennis met Van Dorst Transport Breda, gespecialiseerd in vervoer naar en van UK en Ierland. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in de transportwereld. Deze ervaring vertaalt zich in een op maat gesneden vervoer van uw goederen.


Kernwaarde van ons bedrijf is de persoonlijke benadering: u en uw vracht krijgen bij ons alle aandacht. Wij gaan langdurige relaties aan met onze klanten en helpen u bij het optimaliseren van uw goederenstroom. En we geven u gedegen advies bij uw logistieken vraagstukken. Afspraak is afspraak is daarbij ons motto.


Volledig dienstenpakket

Kwaliteit en speciale aandacht voor u staan bij ons voorop. Deze kwaliteit kunnen wij u alleen bieden met een volledig dienstenpakket: Van 1 pallet tot compleet- of lengte-ladingen, of machines: wij verzorgen het hele logistieke proces, van producent naar eindgebruiker.


Tijdige levering

Tijdkritische leveringen, hoogwaardige en of kwetsbare goederen en het aanmelden en inboeken van uw zending. Met begeleid transport garanderen wij tijdige levering aan uw klant.


Uitgebreid netwerk

Tevens beschikken we over een uitgebreid netwerk van Hub's in Engeland en Ierland. Dit maakt het mogelijk om:

  • Uiterst flexibel te handelen,
  • Uw goederen tijdelijk op te slaan
  • Te leveren met distributievoertuigen of per koerier.

Centrale locatie

Ons bedrijf ligt aan de uitvalswegen van Breda, dicht bij alle routes en afvaarten naar UK en Ierland en is een perfecte locatie voor verder transport richting het Europese vasteland.


Wij kunnen ook zorgen voor:

  • Op- en overslag
  • Value added services
  • Lossen en palletiseren van uw goederen

Kijk bij services of vraag naar onze uitgebreide mogelijkheden

Contact


Van Dorst Transport
T 0031 (0)76 521 777 8
F 0031 (0)76 522 387 1
E info@vandorst-transport.com
W www.vandorst-transport.com



Historie Van Dorst Transport